Sevim91 Merhaba arkadsslar 20 gunluk bebegim var iki gogusumude emiyor ikiside şuan yara icinde emzirirken cok agriyor. krem denedim ise yaramadi malesef . Yurtdisindayim bitkisel önerileriniz var mi aceba 😔😔
Maliki Sevim91 nı en cok ben anlarm tam 90 gun sonra meme ularm düzeldi. Bende fıto madecasol lansınoh zeytin yagi papatya suyu gumus japak hepsnı kullandm ama. Tek care gogus kalkanı oldu memenin ucunun hıc biryere degmemesı gerekıyokı iyileşsin o yuzden hava alması ıcın gogus kalkanı dıye satılan kapaklar vardi doksan lira bısy ebebekde onlardan aldm cok rahatladm en azndan kuru kalıyodu hava alıyodu. Ve emzırmetyi kesme iyi olacak inan bnm su an emzırmem mucize koptu resmen yeniden uc gldı ama su an emzirmek cok guzel acısına dayan ben cok agladm ama dayandm ıyulesti sonunda pes etme. Bırde ben karbonatlı suyla gogsume döktüm hep hem temzledı hem yaktı ve yarayı kavurdu ıyılestrdı mıkropu aldı zamanla geçecek ama sagarsanda sütun ıle sıkıntı yasarsn bıberona alisir meemyı tutmaz boylece emzır dayan lutfen o gogus kalkanı al
Ekim19 Ben emmedigi zamanlarda emzirme k için kullanilan silikon uclardan kullaniyordum , gümüş kapak çok pahali gelmişti , hic yara olmadı islak tutuyordu uçları o yüzden
Sevim91 Alacagim mutlaka 🙏 inşallah bendede işe yarar zar zor emziriyorum sütümde yariyor şukur ziyan etmek istemiyorum.