Derinsuveannesi İyi günler arkadaşlar kızım 42 günlük doğduğundan beri Aptamil mama veriyordum kendi sütüm yok bu arada ama çok gaz ve kabızlık Aptamil mananın içinde laktoz olduğu için kabızlığa ve gaza neden olabilir mis similac mamaya geçmeyi düşünüyorum ama nasıl bir mama kullanan arkadaşlar varmı gaz kabızlık yönünden nasıl bı yardımcı olur musunuz bize şimdiden teşekkürler ederim hepinize 🌺💙😍
ikos58 Derinsuveannesi aptamılın conformıl ı deneyebılırsın bebek aptamıle alısıksa daha kolay olur gecıs
Senaemir Derinsuveannesi aptamil bendede kabızlık yaptı hip combiotic kullan kesinlikle ne kabızlık kalıyor nede gaz ben bu mamaya geçtiğimden beri gaz ilacına bile gerek kalmadı bi dene derim
deletedmom555 Derinsuveannesi bende aptamil kullanıyordum eşimin müşterisi abbott da çalışıyor bir dünya sımılac mama getirmiş gece vermeye başladım şuanlık memnunum gaz kabızlık hiç bişey yapmadı ama benim bebiş çook yemiyor mama 60 Cc en fazla
Tugbaa17 Ben de başta aptamil kullanıyordum çok gaz yaptı daha sonra smilac denedim ve gazı geçti şimdi çok rahatız. Bize iyi geldi.
Tugbaa17 Derinsuveannesi kutunun üstünde yazıyor zaten 2haftayla 2ay arası 120ml suya 2ölçek mama benim kızım 3aylık oldu ben hala 120veriyorum çünkü aynı zamanda emiyor bazen 120ml mamayı bile bitirmiyor.
Derinsuveannesi Tugbaa17 bizim aldığımız kutuda yazmıyor ama hiç bişey Aptamil de yazıyor du bunda yazmıyor 2aydan sonra kaç ölçek oluyor canım Instagram adresini versemde bana ordan fotosunu atarmisin bı yanlış ölçek yapmak istemiyorum da