elifklkn Kızlar yarın 2 aylık bebeğime 5li karma, zatürre ve verem aşıları yaptırıcaz. Üçünü aynı anda yaptırmak ağır geliyor mu herhangi bir yan etki yaşayan oldu mu aranızda
momandid elifklkn gitmedden banyo yaptirin 3 gun banyo yaptirmayin dediler. Aşidan sonra uyudu bebegm aglayarak uyandi baya kotu agladi hemen calpol verdk. Şurup etki edene kadar aşırı agladi. Insallah aynisini yasamazsiniz tabi
Yasemin38 elifklkn banyo yaptırın götürmeden önce aşıdan sonra 3 gün yapmaması gerekiyor. Aşıya gitmeden şurup vermeyin sakın aşının etkisini azaltıyor. Aşıdan sonra durumuna göre 6 saatte 1 verebilirdiniz şurup ateşinin çıkmasını beklemedende verebilirsiniz. Hayırlı aşıları olsun😊
Arse1989 elifklkn 6gün önce yaptırdık canım bizde ateş yapmadı. O gün çok huysuzlandı 3 aşı birden olunca bende kıyamadım genelde kucağımda ilgilendim
Wanderlust elifklkn ne huzursuzluk ne de ates yapti normal hayatina devam etti bizimki hatta 4 gun sonra da sunnetini yaptirdik hepsi ayni hafta icinde hic sorun yasamadik ikisinde de. Siz de endise etmeyin hic. 3 gun yikamayin sadece baska dikkat etmeniz gereken bir durum olmaz ates de olmazsa🌸
Merve-HanifeDuru Büyük kızımda birşey yaşamadım koldan yapılan verem aşısı 4.cü ayda aşı yapılan yerde sivilce gibi birşey çıkıyor ve patlıyor sakın kendiniz patlatmayın ateşi ishali olabiliyor aşıdan sonra 38.5 çıkarsa ateşi calpol verin 1 kaşık saat başıda takipte kalın