Ikrazumra19 elcn4139 ben eve gelince bantla dus aldim 4 veya 5.gun hastanede cikardilar banti o yuzden birsey diyemem
Bal-Kaymak elcn4139 doktor bana 3 gün bant kalsın. Duş alabilirsin demişti. 4.gün çıkarıp alabilirsin demişti. Her gün duş aldım hatta bazen 2-3 kez sütüm insin diye. 4.gün çıkardım ama doktorum öyle söyledi diye. Doktora sorun yine de
Gizem61 elcn4139 ben taburcu olur olmaz su geçirmez bant var diiye duş aldım çok iyi geldi. Sürümde açılmıştı hastanede hiç gelmiyordu. Sonra 1 hafta olunca doktor çıkardı normal hayata döndüm
BeyzaLivaLeyla elcn4139 benim bant yoktu yapıştırma tekniğiyle oldum sezeryanımı 2.gün duş almaya başlamıştım doktorunuza danışın bence
Zeyy16 elcn4139 canm bant varken bnde almıştım ama doktor kontrlde kendisi cıkarcgınj söylemişti o cıkarıp kontrol etti iç dikişler tutmuşmu diye bnce siz bilirsiniz ama gneede doktorunuz cıkarın demediyse hemen cıkarmayın derim
nzoztrk elcn4139 Ben taburcu olduktan 1 gün sonra bandı doktor çıkarmamı söyledi ama ılık su ve 5 dk yı geçmeyecek şekilde duşumu almıştım
Seymacr elcn4139 benimde bant vardı 3. Gün duştan sonra çıkarabilirsin demişti ben kendim çıkardım bi sorun olmadı. O bantın çıkması lazım, hava alması lazım dikişin demişti bana, doktorunuza sorun isterseniz
Zlyh_1616 elcn4139 hastanede pansuman olurken su geçirmez bant yapıştırdı hemşire taburcu olurken doktorum tam 1 hafta sonra banti çıkarıp dus alabilirsin dedi bir sıkıntı yaşamadım şuan 17 gün oldu