Mervemerve1 Bebeğimin alnındaki tüyler dökülmedi hala 3 ay 7 günlük anne sütü veya zeytinyağı sürün diyolar ama öyle yapıp dökülen var mı??
leynanin_pembemantosuu Mervemerve1 4 aylıktı oğlum dökültü çok fazla vardı kulağında sırtında yanaklarında alnında hele bide erken doğum olduğu için daha çok tüylü doğdu ben bişey yapmadım ellemedim 4 aylıktı döküldüler
Mabelle Mervemerve1 dökülecek canım hiç dert etme bembeyaz kızımda simsiyah tüyler vardı kulaklarında sırtında alnında saçları kaşları siyah olmamasına rağmen. Ne zaman döküldü hatırlamıyorum ama benım kızım 8 aylık dogdu erken doğumlarda daha çok oluyor.
Mervemerve1 Mabelle biz zamanında doğduk ama bacaklarındaki kulaklarındaki döküldü kollarımızla alnımız kaldı anlamadım🙄
leynanin_pembemantosuu Mervemerve1 endişelenme öyle kalmıcak dökülücek tabiki 9 aylık oğlum bebek poposu gibi tüysüz suratı var 🌸
Mervemerve1 EsraArslan4525 bazen genetik oluyor hiç dökülmüyor diyorlar babası kaşlı gözlü ama alnında kıl yok😕 inşallah dökülür kendiliğinden
EsraArslan4525 Mervemerve1 inşaAllah bizde de öyle anlı kıllı kimse yok gecmesi umudu ile bekliyoruz☺️
Nisanannesi1 Mervemerve1 benim eşim doğduğunda komple kılmış yüzü. Kızımdada öyle zamanla dökülür bekliyorum 2 aylığız