Hhilaly Kızım çok iştahsız ve hiç bişey yemek istemiyor bi arkadaşım devam sütü kullan dedi, bebeği 2 yaşında olup devam sütü kullanan var mı? Varda hangi marka kullanıyorsunuz?
gktgbsracl Hhilaly Benim bebeğimde 14 aylık kendi kendine memeyi bıraktı çok erken bende devam sütü mü alsam mama mi bilmiyorum araştırma içindeyim burda bekliyim bari bende
Dygosmn1 Hhilaly bim dost sutu mavi olan. birde pinar devam sutu arada veriyorum 19 aylik. bi oglen uykusunda veriyorum bide yatarken . 15 ayllikken mamayi biraktik. doktor tavsiyesi uzerine.
Balkes Hhilaly canim işine karışmak gibi olmasında bu seferde sut alışıp yine yemek yemek istemiyorlar benimde oglum 26 aylik sut ve sut urunleri tükenmiyor doğru dürüst birsey yemiyor çok iştahsız devam sütü yerine kemik suyu ve sutu karıştırıp kaşık mamasi veriyorum içine pekmez polen ve propolis karıştırıp oyle yediriyorum istersen sende dene
Angel124 Hatice651 bişi sorucam devam sütü dediğiniz zaten inek sütü 12 aydan sonra veriliyo diye biliyorum bidaha ekstra devam sütümü kullanmam gerek kızım daha 5 aylık sadece anne sütü alıyo ama çok bilgim yok
Hatice651 Angel124 daha erken 5 aylik icin.. zaten cok yararli birsey degil inek sütü çok tasvip etmiyorum.. bende biraktirmaya calisiyorum ondan sadece gece yatarken iciyor oda 60 cc veriyorum içti olsun diye yoksa uykuya geçiş cok zor oluyor.. siz anne sutü ise devam edin sutünüzmu az diye altarntif ariyorsunuz ?
Angel124 Hatice651 yok az değil çok şükür gelişimi güzel gidiyo bu ayın sonunda ek gıdaya başlayacağız hani bazı bebekler sütten kesiliyo ya yaşına girdikten sonra emmez ise inek sütü yerine devam sütü mü vermem gerekir onu anlamaya çalıştım ☺️