Asay Sünnet için ürolojiye randevu alıp gittiğinizde doktor ne yapıyor test falan herhangi birşey yapılıyormu yada kan testi 🤷🏻♀️
Eyeltu Asay ben gittim birşey yaptığı da yok eliyle ileri geri ittirdi bu çocuğun pipi ucu dar hiç geri çekmedin mi dedi sünnete uygun değil dedi gönderdi 🤕 sinir oldum başka bir doktora daha gidicem 👍
Alazcns Asay kontrole götürdük pipisine baktı hiç bir sorun yok ne zaman yapalım diye sorunca hemen olsun dedik 15 dakika da oldu.
Aysegulisaa54 Eyeltu ben sünnetçiye gittim ileri geri yaparken darmış hatta kanadı sünnet ettir dedi hemen ama
AzraSare Eyeltu benim de etrafında ki büyükler pipisini ileri geri ittir çevir gibi birşeyler söylediler .bende doktora sormadan Yapmadım . Doktoruma sordum . O da öyle birler yapmamam gerektiğini , yapıldığı zaman iltihap oldugunu felan söyledi. Sonda ile tahlil alıyordu . Pipisinin ucunun çok dar olduğunu 6 ay ile 1 yaş arası sünnet yaptırmam gerektiğinin söyledi .
Eyeltu Asay benim iki kızım var 3. Erkek olduğu için pekte anlamadım. Çevremden de elleme aman felan denildi. Doktorda ucu dar kalmış neden çekmedin geri her bez açtığında yapsan ucu dar olmazdı böyle dedi. Anlamadım ama hala pek oynamıyorum 🤷♀️
Asay Eyeltu Anladım teşekkür ederim bencede başka bir doktora gösterin başından savmışta olabilir 🤷🏻♀️
Elinsmom Benim oğlum 15 günlük, annem her açtığında parmaklarınla sütünle geri çek dedi, o zaman sünnet rahat oluyomuş, 10 gündür hep yapıyorum, bakalım bizde ne olacak
Asay Elinsmom benimki 3 aylık oldu bugun yarın randevu aldım ama şuana kadar ben öyle birşey yapmadım bakalım bize ne dicekler
mavisinannesi17 Ben Pazartesi gittim baktı perşembe gel dedi sabah gittik narkoz vermeden yaptı sünneti on dakkalık işlem bebekleriniz ufaksa narkoz verdirmeyin kızlar Allah korusun sünnetten çnce çok araştırdık narkozdan uyanamayanok bebek çıkmış brn narkozsuz yaptırfım uyuşturfular pipiyi gözleri açık yaptılat benim bebeğim 28 günlük oldu
aliannesi bize hiçbir tahlil vs yapılmadı randevu alıp gittik lokal iğne vuruldu bir süre sonra da sünnet işlemi gerçekleştirildi o kadar 😊