Senemmm11 Bayanironi canim aslında 200 de sabitti fikrimiz yazdığım gibi nakit ihtiyacım var dolapta letgo da 250 yazmıştım buraya 200 yazdım sizler yabancı değilsiniz 😂 alırsan 190 yapiyim
Bayanironi Senemmm11 tamam tamam alırsam indirimsiz alırım canın sağolsun 😍 haber veririm canım nerde oturuyorsun bu arada
Senemmm11 Erimdeniz1730 biz sadece çalışıp çalışmadığına baktık denemiş olduk yani gerçekten çok güzel çözünürlüğü falan görüntü kalitesi çok güzel. Kullanabilecegimiz bisey olsa satmayı düşünmezdim hiç 😊
sevdeninasafkosu Senemmm11 kusura bakma canım dün gece bebek hiç durmadı sürekli agladi uyutmadi bizi inanki aklımdan çıkmış bugün soracağım mutlaka.
Senemmm11 Mom07262 fiyatlarını bilmiyordum canim yorumun üzerine baktim 270-280 tl suanda internette. Bizimki de 0 zaten hiç kullanmadık denemek için açmıştık 😊
sevdeninasafkosu Senemmm11 senide oyalamis gibi oldum kusuruma bakma. Benimki biraz ne gerek varci bir adam.🤦🏻♀️
sevdeninasafkosu Senemmm11 insaAllah satarsin canım gardrops dolap uygulamalarına filan yükle istersen.