Sahraligunler Biogai kullandım iyide geldi kızıma ama pahalı ayda iki tane gidiyor zor geçiniyorm ha diyinc alamıyorum uygun fiyatli gaz damlası var mıdır
Alparslanemine Sahraligunler valla ben de şurup buldum gayet iyi geliyor sanırım şişe 25 lira bi bakın kakasını da yapıyor nurse harveys bi okuyun ben şurubu kullandım hem daha çok
yaseminoztrk Sahraligunler merhaba sorun gaz ise nurse harveys damla kullanabilirsiniz. Biogai zaten probiyotik ve tek başına pek işe yaramıyor. Bende hem biogai hem nurse harveys kullanıyorum. Ne yazık ki biraz pahalı evet ama ben daha uzun kullanıyorum kaç damla veriyorsunuz
yaseminoztrk Sahraligunler bende günde 5 damla kullanıyorum ama ayda 1 kez alıyorum onun için sordum. Dediğim gibi o zaten gaza iyi gelmez bağırsak düzenleyici olduğundan. Kaka sorunu yoksa nurse harveys damla kullanabilirsin iyi geliyor
aycavc Sahraligunler yanlış kullanıyor olabilir misiniz? Her gün günde 5 damla olmak üzere 3 aylık olana kadar sadece 2 şişe kullandım. Damlaları çok hızlı akıyor hafifçe eğmek gerekiyor. Zaten 3 aydan sonra doktoru bıraktırdı. Şu an tedbir amaçlı evde sab simplex gaz ilacı bulunduruyoruz.
Sahraligunler yaseminoztrk aycavc bir şişe 15 gün gidiyor tam dik tutuyorum beş tane damlayınca bırakıyorum acaba daha mı az eğmek gerekiyor şişeyi
yaseminoztrk Sahraligunler evet bende hafif eğik kullanıyorum belkide ondandır birde öyle deneyin istersen
242731i Sahraligunler biogaia bagırsak düzenleyici probiyotik olarak kullanılıyor tek basına bir etkisi olmaz, ben metsil le birlikte veriyorum cok sükür düzene girdi metsil çokta uygun öneririm