Purposeless Tatil ile regl döngüm çakışıyor malesef, bi hafta geciktirmem gerekiyor önerilerinizi bekliyorum. ???
leynanin_pembemantosuu Purposeless erkene getirme oluyor ama geciktirmeyi bilmiyorum ha sanırım ilacı var içiyorsun saatinde bırakıp içmediğin gün adet oluyorsun
Denizpoyrazz Purposeless bir arkadaşım tarçınlı şu içerek geciktiriyordu. Ama zararlı olabilir canim arastirmani tavsiye ederim.
Miyauw Purposeless ilaç var öyle günde 3 tane içiyorsunuz olmuyorsunuz. Eczacı bilir isterseniz ben okul zamanı kampa gitmiştim o zaman kullanmıştım
E_srgt Purposeless emziriyorsanız sütte azalma oluyormuş bnmde tatile denk geliyor ve kara kara düşünüyorum napcam diye
Purposeless leynanin_pembemantosuu teşekkür ederim ilacı biliyor musunuz yoksa eczanede söyleyince verirler mi
Purposeless Denizpoyrazz detox sularına sürekli koyuyorum ben etkisi olur mu acaba bana kesin bişi lazım
leynanin_pembemantosuu Purposeless yok valla ismini hatırlamıyorum hiç ama eczaneden diyince yardımcı olurlar verirler ilacı
Purposeless demetdemircioglu son olarak bişi sorabilir miyim kullandıktan sonra vücudun dengesi şaşıyor diyorlar regl dönemleri sıkıntılı oluyormuş doğrumu
Purposeless E_srgt menstral cup var ben dönüşte onu alacağım sizin için uygun olur kullanabilirseniz emzirmiyorum ben ama İnşallah regl döngümüde bozmaz
Karakiz1 Eczaneye soylerseniz adet geciktirici hap die yardimci olacaktir size bende kullandim dugunumde adetm ayni gundu ben hergun bi tane icmistim icmeyi bıraktigib ertesi gunu adet oluyosun zaten bir sonraki ay biraz yogun geliyor regl