Ygzm0 Kızlar. 2 buçuk yaşında oğlum uzun bi süre kabızlık çektik sonra kabızlıgı bitti. Şimdide kakası inanılmaz derecede ağır kokuyo birde kakası şekilli olması gerekmezmi bildiğiniz kakası çok yumuşak ve vücuduna yani poposuna yapışıyo silmek için yarım paket ıslak mendil gidiyo yapış yapış normlmi başına gelen varmı oysaki kakasının geldiğini herşeyi söylüyo tuvlt eğitimne bşlyamyrum bu yzden
Ygzm0 Mom084 sümüksü değil yani nasıl anlatsam, bilmiyorum kakası sulu degil sertte degl ama yumuşak poposuna, yapışıyo bezden daha çok poposuna yapışıp kalıyo ve çok ağır kokuyo doktora götrücem ama burdanda fikir almak istedm
Mom084 Ygzm0 anam her çocuk da işte bişey bisimkide hep şert yapıyor belkide bağırsakları iyi çalışıyordur tabi tuvalet eğitiminde zor bişey buda Allah yardım ede ama.yinede tabi doktor daha net bişey der 🤲🏻
Ygzm0 Mom084 benimde biraz ikiz gibi biri 2 buçuk yaşında biri 3 aylık günlerim ağlıyarak geçiyo hangisine yetişceğimi şaşıyorum Rabbim canlarına sağlık versin sağlıkla büyüsünler ama annelik çok zormuş bazen yetemiyorum diye ağlıyorum günde en az 1 kere aglıyorum belki daha fazla deli diceksin blki ama ağlamasam rahatlıyamam 🙄 birde böyle sorunlar olunca bi yandanda araştırıyorum bi elimiz hastnede yinede Rabbim büyük sorunlar vermesn
Mom084 Ygzm0 anam bende bı kardeş düşündüm kızım 33 aylık yalnız buuumesin diye bazen de böyle diyince aman dursun diyom tek başına çok zordur birine baksın biri kalır rabbim yar ve yardimcin olsun 🌺🌺🌺🌺💟💟💟💟
Ygzm0 Mom084 aslında bi yandan ileride onlar için çok iyi. Ama sadece ileride iyi. Şuan büyük oğlum çok yıpranıyo herşeyde beklemek zorunda kalıyo ve ona çok üzülüyorum. Ve sende çok yıpranıyosun tek başına kafayı yiyorum ama inşallah ilerde rahat etcem birlkte büyütcem ilerde rahatlcm onlarda ilerde birbirine arkdş olck diye avutuyorum işte kndmi
Mom084 Ygzm0 yar ve yardımcın olsun çok zor çok hele su devirde geçinmek giyinmek bile bu kadar problemlenken 🙄 rabbim ysrdimcimiz olsun