1234___ Kızlar 15 gün önce spiral taktım ve inanılmaz iştahım artı sürekli açım demem o ki kızlar sizce spiralden mi oluyor valla 15 günde 2 kilo almışım inanılmaz moralim bozuk 😒
GoGirl 1234___ 5 yil kullandim hic oyle bir seyle karsilasmadim etrafimda olanlarda da boyle bir durum yok
Mirayse 1234___ 3yıl taktm hiç kilo almadm hormonlu değildi. Gecen hafta tekrar taktırdım bir fark yok. Bnce senin iştahın acılmış kuzum 🙃
1234___ GoGirl sağolun bilgilendirdiğiniz için 🙏 afedersiniz çok fazla kanama var acaba ondan olabilir mi
GoGirl 1234___ kanama artıyor spiralle malesef adet suresi ve miktari artiyor.ara kanamalar oluyor bazi kisilerde
demetdemircioglu Yaklasık 1 senedir kullanıyorum kilo aldırmadı. Açlık halim oldum olası var pisboğazlık= ben demektir 😁
1234___ demetdemircioglu bende aslında yemeyi seviyorum 5 aydır diyetteyim spiraldan sonra iştahım açılınca biraz tedirgin oldum açıkçası
1234___ GoGirl evet bende de artı ben diyetle 20 kiloya yakın verdim şimdi geri alırım diye tedirgin oldum açıkçası
1234___ hemsirebiranni benim ki psikolojiktir herhalde yaklaşık 5 aydır diyetteyim 20 kiloya yakın verdim şimdi geri alırım diye korkuyorum
Beyzabozaslan Bende vardı 2 kere kaydı en son çıkardık . Bende sprial varken hiç veremedim kilo alakalı olabilir mi bakırdı