hayatbuiste Kızlar bu dijital baskı halılar ince değil mi? Altları dökülüyor mu? Kışın kullanılır mı mesela yerden ısıtma yok ise?
zeynepela2 hayatbuiste ben çocuk odasına aldım çok memnun kaldım kışın zor kullanılır altta dökülme olmadı yıkadım 1 kere
Muhasebeciana hayatbuiste dijital baskili degil halim ama onlarin alti olan halilardan var mutfakta kullaniyorum sureklide yikiyorum 3 senedir bir sey olmadi her ay da yikarim beyaz hali oldugu icin mutfakta cok sık kirleniyor
Mom084 hayatbuiste ben yazlık için aldım kışın kalın halim var onu kullanırım bu sene ince aldim 🤭Urfa’da yaşıyorum halı başımıza bela oluyor 🤭🤭🤭
Deletedmom0099 ben mutfağıma aldım taşınınca kullanıcam ama ancak mutfağa olur salonda nasıl kullanılır anlamadım, üst kısmı süngerli gibi, altı dökülmez deri taban benim aldıgım ama çok ince ya
hayatbuiste Deletedmom0099 salonda kullananlar var. Bütün kış kullanıyorlar da aklım almıyor İncecik bir şey gibi gördüm ben onu. O yüzden sormak istedim. Gerçi hiç hali kullanmayan bile var.
Laden hayatbuiste akıl almayacak bir şey değil bende salonda kullanıyorum. Mutfakta, balkonda ve kızımın odasında da kullanıyorum. Yerler parke zaten soğuk olmuyor. Kirlenince hemen makineye atıyorum çabucakta kuruyor. Keşke hiç kalın halılardan almasaymışım kullanması çok rahat bunları
Mom084 hayatbuiste makinem 10 kilo 6 metrelik halıyı sokuyom ben 😅😅😅😅 ben 7 kilo makineye yorgan sokmus insanım 😅😅😅😅😅
hayatbuiste Mom084 ay yok benim makinem 7 kilo. Ben battaniye ve yorganlarimi bile kuru temizlemeciye veriyorum.