Defy Arkadaşlar iyi aksamlar , kızımı sezeryanla doğum yapalı 3 sene oldu ama suan sezeryan dikişimin üst kısmı şiş ve ağrı yapıyor . Afedersiniz iç çamaşırım değince bile ağrı yapıyor . Böyle olan var mı yani neden olur bilen var mı ?
Babybabynihal Defy çok fazla olmuş yapalı. Üşütmüş olabilir misiniz dicem ama değince acıyor diyorsunuz. Acık yara değil ki bu enfeksiyon kapsın. İçten bşy olacagını da sanmıyorum. Şaşırdım ve merak ettim. Geçmiş olsun
Kader51 Defy bi bilgim yok cnm ustre kalsn yani bnde yapali 42 gun oldu dun huzustu yattim karnim agrio suan ve dia dikislerde de yanma var ama bilmiom nie
Defy Babybabynihal evet bende araştırmaya calıstım fakat hep doğumun hemen sornadk olabilecek seyler var
elfozyil Defy merhaba, 10 ay oldu doğum yapalı böyle problemler yaşamıyorum siz bir muayene olun isterseniz geçmiş olsun
Kader51 Defy insallah normaldir bisey daha sorucam abba bnm ilk 2 hafta kanamam fazlman mmolmmadi ama son 2 hafta 5 gun falan cok kanamam oldu ama 5 gun surdu adet deildir demi o
gocebebirbayan Defy hafife alma böyle şeyleri ameliyat olduk sonuçta kolay birşey değil. İnşallah birşeyin yoktur ama sen yine de git tabiki. Aklında kalmasın önemli birşeyse de çaresine bakılsın 🌹
Beyzabozaslan 1 sene oldu benimde başıma bir defa geldi çamaşırım sıkmış hafif kızarıklık oldu dikişte sorma geçti