Laden İyi akşamlar kızlar. Tunca flash junior bisikletten kullanan oldu mu hiç? Yada bana bu tarz bir bisiklet önerebilir misiniz? Kızım 28 aylık olmak üzere. Bu bisiklet yaşına uygun mudur?
belisediz Laden Bende Lady’sine göz koydum. Şuan 3,5 yaşında. Ebeveyn kontrollü bisikleti dışında bir bisikleti yok. Genelde scooter kullanıyor. Üstte kalsın, bende bekleyeyim. 🌼
Halimehatun Laden bence daha erken böyle bir bisiklet için daha 2.5 bile değil yaşı bence küçük üç tekerlekliler ideal ebeveyn konrtolünde . Hem bebelere herşeyi erkenden alıp bütün heveslerini bitirmeme taraftarıyım ben.. en azından hatırlayacağı yaşa geldiğinde böyle bişe almayı düşünüyorum ⅘ yaş gibi 😊
Sena93 Laden Kuzum pandanın tutma yerini sök pedallarını çevirebiliyor mu Bi süre gözlemle daha sonra bu tarz bisiklete geçersin 😍
Laden belisediz ebeveyn kontrollü bisiklet ve scooter da var ama bisiklet istiyor çok. Sokakta bisikletleri görünce gözünü alamıyor🥰
Laden Halimehatun haklısınız aslında ama ebeveyn kontrollü bisikletin pedalları çok önde olduğu için ayakları ulaşmıyor. Bisiklete de çok hevesi var. Sokakta görünce gözünü ayıramıyor. “Anne bak ne güzel bisiklet” gibi şeyler diyor. Ana yüreği☺️
Laden Sena93 canım ayakları ermiyor pandalınınkinin pedalları aşırı önde. Bunların ki altta ya erer diye düşündüm ama yanlış mı düşündüm bilemedim🥰