gurbet_gelini12 Elıne seker verdım normal de hıc agzına goturmez elıne ne verırsem yane ekmek verıyorum bazen havuc salatalık hıc agzına goturmez ama demın cay ıcıyordum bıtane verdım baktım yarısı yok bısey olurmu acaba 10 aylık
Babybabynihal gurbet_gelini12 bişey olmaz, kızı. 9aylık inanılmaz kağıt yiyor. Geçen kakasından balon parçası ve etiket çıktu inan nezaman yedi görmedim kızım aşırı hareketli yetişemiyorum😩 (linççiler uzak dursun)
Mommysharkdoodoodoodoo gurbet_gelini12 kağıt mı plastiğimsi kağıt mı bahsettiğiniz şeker ne düz defter kağıdı karton tarzıysa direkt çıkar ama ambalaj kağıtlar tehlikeli
dandiniko Babybabynihal ne kadar dikkat ederseniz edin ne olacaksa saniyeler içinde oluyor 🤦🏻♀️Çocuklar çok Zeki maşallah 😁 Öyle bi ana denk getiriyorlar ki farkına bile varmıyorsunuz
gurbet_gelini12 Babybabynihal linclenecek bir durum degıl canım cocuk bu nekadar dıkkat etsekte bır sekılde nır sey bulup yutuyorlar gozum üstündeydı hangı ara agzına goturdu sok oldum
Babybabynihal dandiniko aynen öyle normalde ağzınım yerini bulamayan kızım zararlı bşyi nasılda yutuyor
gurbet_gelini12 Mommysharkdoodoodoodoo kagıt canım dedın ya normal de hıc bırsey agzına goturmez elıne verıyorum bıseyler yesın dıye ama nasıl oldu da bunu yesım sok ıcındeyım
aselhafsamm gurbet_gelini12 öyle evet benim kardeşim de kızımın eline ben mutfaktayken oyalansın diye defterinden bi sayfa vermiş oda yemiş baya bi kısmını 😅
Mommysharkdoodoodoodoo gurbet_gelini12 o zaman bir şey olmaz selüloz olduğu için öğütmeden çıkarır kakasıyla
gurbet_gelini12 Mommysharkdoodoodoodoo ıkı haftadır emeklıyor tehlıke nerde oda orda evın ıcın de merdıven de var ne yapacagımı bılmıuorum ev dubleks altını degıstırdıgım anda kaçıyor o an yakalayamasam duser🤦♀️ Cok zor oluyor
Mommysharkdoodoodoodoo gurbet_gelini12 merdiven için güvenlik kapıları var ben mutfağıma taktım çok memnunum