Buse_ Deletedmom37 canım henüz denemedim ama ben bi kaç tarif var instadan msj atabilirsen fotoğraf atabilirim busesahin7
Deletedmom37 Buse_ İnstagramım yok yalnız mail adresime atabilirseniz sevinirim. ayseakcay5252@gmail.com
Deletedmom37 Balannesi Maalesef kabızlık problemi var kızımın o yüzden fazla yediremiyorum muz gibi yiyecekleri 🤷♀️
Buse_ Deletedmom37 gmailde problem oldu malesef benim gördüğüm 12 tarif vardı 6sını gönderebildim sadece
Hazel34 Deletedmom37 benim bebegim çok küçük doğdu canım 7 ay 4 günlüğüz 8.300 tüm annelerin derdi kilolar galiba yapmadığım kalmadı hala tatmin olamadım kilosundan 🙈
Deletedmom37 Buse_ Yaa öyle mi? Çok teşekkür ederim yine de uğraştınız neticede 😊 ama 6 sını atabildim demişsiniz. Baktım da gelememiş mailime sorun değil😊 Allah razı olsun zaman ayırdığınız için 😊
Gamze_2020 Neneyim 6 aylık 7 kilo ama boyu ayda 1 cm uzaması lazımmış 4 cm üzüyormuş kızım bana zayıf geliyor onun için napıcamı bilemiyorum irmik kilo aldırıyormu
xelifgulxx Deletedmom37 bende o dertteyim aylardır Uğraşıyorum ama yok 1 yaş 15 günlük daha hala 8 kilo
Ebruberen xelifgulxx benim bebegimee aynı şekilde zayıf baya olmuş siz yazali daha şimdi gördüm bebeğiniz nasıl kilo aldımi acaba. Aldıysa nasıl aldı ?