kurkmantosuz-madonna Güzel anneler babalar günü için fikir alışverişinde bulunalımmı valla bak bak bak gözlerim kanadı artık bulamıyorum bişey , aklıma da birşey gelmiyor 🤔🤔 daha önce açıldıysa da böyle bi post kusura bakmayın emi ☺️☺️
belisediz kurkmantosuz-madonna Salı günü düğün var. Takım elbisesi dar geliyordu. Bende hem düğünde giysin diye hemde babalar günü niyetine takım elbise aldım. Sadece biraz erken verilmiş bir hediye oldu. Şimdi ufak çaplı çocuklar adına bir şeyler düşünüyorum. Prensesi versin diye. 😌
Benimoykum kurkmantosuz-madonna babama aldım antinyildiz markasını sever ordan yazlık ince bir mont aldım birde içine yakalı tişört 🤷 babalar gününde yola çıkacağımız için iki gün önce verdim
Miniminnos kurkmantosuz-madonna İnstagramda tasarimco sayfasina ani defteri yaptırdim kapağı babam yazılı cok hizli teslimat yaptılar bayildim ve diğer sitelere gore cok cok uygun
Nazlimu987 https://www.hediyesepeti.com/babalar-gunu-hediyesi-fotograf-baskili-masif-cerceve-15686 ben bu çerçeveden yaptırdım babama ve eşime
kurkmantosuz-madonna Hala bulamadım ben de kızlar ya , hani bu çocuğun saçından bileklik yapıyorlar ya ondan mı yaptırsam dedim yıllarca saklardı ama o da şansıma Eylül de sipariş alıyorlarmış 🥺🥺