GoldenRose 29 aylık oğlumun bana söylediği cümle: “ Anne kakan gelirse bana söyle!” 😃 tuvalet egıtımı verirken oğluma sorduğum soru bana bu şekilde döndü ben şok 😆 sizde hangi laflar var sevgili anneler 😉 eminim ilginç şeyler çıkacaktır paylaştıkça 🥰
Tugba6336 GoldenRose oğluma pandanın şeker kamışı yediğini söylemiştim “Anne bende şeker kamışı sütü içiyorum değil mi ” dedi 🤣 birde baban ne iş yapıyor diye sormuşlardı oğlumda “hastanede astronot yapıyor ” demişti 🤣🤣
Nohutannesi GoldenRose çocuğum değil ama yeğenimin var çok gülerim. Babası iş seyahatinde başka bir ülkedeydi. Görüntülü konuşuyorlar bir iki kez “ hadi kızım iyi geceler ben şimdi yıkanıp uyuyacağım sen de uyu olur mu” demiş. Sonra komşular görünce yeğenimi sormuşlar;baban nereye gitti diye. Hamama demiş😂😂😂😂😂
asaf-ask GoldenRose oğlumun adı ömer asaf. Genellikle ömer ismini kullanıyoruz. ezan okunmaya başlayınca ‘azizallah’ diyor.orda sorun yok. Ama ezan bitince şey diyor ‘ güle güle ömerin aziz allaaah’ 😂
teachersrn GoldenRose 3 yaşında oğlum iyi ki seni doğurmuşum diyor bana 😄 ben ona söylediğim için aklında kalmış, iyi ki varsın anne dedikten sonra iyi ki seni doğurmuşum diyor 😄