Elifnisaaaa Kızlar bu mamadan kullanan var mı günde ne kadar ölçek kaç defa veriyorsunuz ? Gaz vs. yapıyor mu ? Suyunu kaynatiyor musunuz yoksa hazır su ısıtıp öylemi yapıyorsunuz ?
Yavrusununannesiii Elifnisaaaa tabiki suyu kaynatıp 40 derece seviyesine kadar soğut (yani elini kaynardan biraz daha az yakacak şekilde )her 30 ml için 1 ölçek koyabilirsin . İstersen günlük mama yapacağın kadar ki suyu kaynat cam kavanoza koy elinin altında olur hemen istediğin derecede ısıtır mamayı koyup verirsin kaynamayı soğumayı beklemeden Bu arada bize gaz yapmamıştı tabi bu bebekten bebeğe değişiyor 😊
Meleka Elifnisaaaa ben kullanıyorum başından beri çok memnunum gaz ve kabızlık yapmayan mama kilo da aldırıyor
alisileedis Elifnisaaaa Ben kullanadım. Kullanmadan önce hipp kullanıyodum. Bu mamaya başlamadan önce kendi kakasını yapan bebeğim gaz mamasını kullandıktan sonra aşırı kabız oldu 🙄 bir umut 3 kutu bitirdim değişim olur diye ama olmadı bize iyi gelmedi tekrar hippe döndük.
NefesMaviDeniz Elifnisaaaa İkiz bebeklerimiz var bizim ve ilk doğduklarında hastanede olan doktor vermişti ama biraz gaz sorunu yaptı gibi..sonra kendi doktorumuz değiştirdi ve anne sütüme en yakın organik hipp olduğunu söyledi ve ona başladık. 1 kaşık mama 30ml su ile karıştırıp veriyorduk. Şimdi 2 ay 11 günlük oldular 2 kaşık 60ml şeklinde alıyorlar. Tabi bu arada benide emdikleri için ölçeklerimiz böyle..temiz suyu kaynatıp dinlendiriyoruz sonrasında hafif ılıtıp 37-36 derece olacak şekilde hazırlıyoruz. Fazla sıcak olması durumunda bebeğin midesini ekşitebilirsiniz.
Ferozki Ben kullandım hazırlama şekli kutuda yazıyor önceden kaynamış soğumuş suyu ılıtıp 3 ölçek yapıyodum gaz yapmadı ama kakasını hala geç yapıyo o yüzden değiştirdim bebelac gold aldım çünkü conformil her markette her an bulunmuyo maalesef
Elifnisaaaa Ferozki bnm bebekte Bebelac almadi bende conformile geçtim sadece migrosta buluyorum bende canım.
Baybymucize Elifnisaaaa kaynamış su ben kaynatılmış soğutulmuş suyla bileğim yapmayacak şekilde hazırlanıyor her ölçek 30ml e denkl geliyor zaten üstünde kullanma talimatı yazıyor