Yorgunanaa Merhabalar hanımlar.Eşimin ilk babalar günü nasıl bir hediye alsam?nasıl bir sürpriz yapsam?sizler neler yapıp neler alacaksınız?öneride bulanacak fikir verecek olanınız var mı?
Aysehifa4 Yorgunanaa şeffaf çerçeve yaptırmayı düşünüyorum birde üstüne baba dedirtip ses kaydı ekletmeyi düşünüyorum ama burda durayım fikirlere bende açığım
Merlinlin Yorgunanaa ilk babalar gününü eşimin babasını kaybetmiş olarak geçireceğimiz aklımızın ucundan geçmezken simdi aniden bunu yaşayacağımız bilmek beni kahrediyor. Bu kahır ile de bir şey yapasım yok tabi. Ne mutlu normal hayatına devam edenlere.
Yorgunanaa Mommysharkdoodoodoodoo güzel bi fikir tabi ama değişik bir şeyler olsun istiyorum ama bulamazsam bu fikir bende de cepte 😄
Lindamom Yorgunanaa ben gözlük alacağım gözlüğünün biri kırıldı biri çalındı 🤷🏻♀️Birde akşam yemeğe gideriz Buda kendime hediye 😀
Defneeliz Metehan123 nerde yaptırıyorsunuz acaba? Ne kadar sürüyor? Fiyatı ne? Fotoğraf var mı ? Orjinal bi fikir güle güle kullansın
bala86asel Yorgunanaa oda benimkini kutlamadı bi gün önce kavga etmiştik ertesi gün anneler günüydü korkusuna kutlamamış sözde inandırıcı gelmedi bana o yüzden kutlamıycam bende