ArasAtlas ben bir haftadır doymuyor diye mama takviyesi veriyordum bugünkü doktor kontrolümüzde mamayı vermemi söyledi kesinlikle cok kilo almış dedi sizin 2 aylık bebeklerinizin kilosu nedir acaba
Mucizem006 ArasAtlas 2 aylık olmamıza 8 gün var 5900 çıktı bu gün kilomuz ayrıca 2 aydır hem anne sütü hem mama veriyorum mama yediğine göre 1 ay aşısından beri bir kilo almış banada az geldi
Sinemnar ArasAtlas benim bebeği de 6.000 kg hem ama hem anne sütü ile besliyorum doktorda sağlık ocağı da kilosu iyi dediler
ArasAtlas Sibelkrtp 5600 olmuş neden çok dedi anlamadım mamaya gerek yokmuş ama Bebeğim bi saatte bir emmek istiyor ve mama yemeden uyumuyor napıcaz bakalım
ArasAtlas Mucizem006 biz de 57 günlüğüz 35 haftalık 3 kilo dogdu bugun tartıldıgımızda 5600 olmuş fazla dedi mamaya ihtiyacı yokmuş ama bana da doymuyor gibi geliyor saat başı emmek istiyor ve ağlıyor bıraktıktan sonra anlamadım gercekten
Sibelkrtp ArasAtlas bence doyamadigindan degildir bence 1 aylıktan beri doğru düzgün uykusu yok gündüzleri sürekli emmek istiyo bende ne zaman isterse emziriyorum 1800 gram almış mesela nacizane fikrim emzirin mama vermeyin kilo alımı iyi cisli bezleri iyiyse tabi
Mermaid ArasAtlas benim kizim 3600dogdu 1.ayinda 5450idi, simdi 57gunluk olduk nekadar oldu kilosu bilmiyorum,ve sadece anne sutu iciyor,sizin kilonuz coksa benim kizin diyete girmsi lazim😊 gecen ayki kontrolumuzde doktor herseyi cok iyi dedi
Aliasafinannesi ArasAtlas her ağlaması emmek istedigu anlamina gelmiyor ama. Uykusu gelince de ağlar. Gazı sıkıstirincada.
Mucizem006 ArasAtlas senin bebeğin güzel kilo almış maşallah benimki tam gününde doğdıiu 3790 doğmuştu bana aldığı kilo az geliyo tek anne sütü alsa belki normal olur ama mamada yiyyo her öğünde nerdeyse çünkü sütğm baya baya azaldı sıktığımda bazen süt çıkmıyo bile
Mucizem006 Mermaid maşallah sütün güzel yaramış bebişine benim hiç yaramıyo hoş yarayacak kadar sütğm yok yavaş yavaş çekiliyo 😪
ArasAtlas [bilinmeyen] evet öyle yapıcam artık teşekkür ederim cevabınız için gazı cok fazlaymış hwralde o yüzden sürekli emmek istiyor
Aliasafinannesi ArasAtlas sürekli emmeside gaz yapıyor. Başıma geldiği için biliyorum. Biraz oyala başka seyelrle. Karnının doğduğuna emin ol. Bu süreçte emzige alışması çok iyi oluyor
ArasAtlas [bilinmeyen] bana da öyle dedi mamaya ihtiyacı yok dedi bende korktum kilosu fazla deyince ama bizden daha kilolular varmış 😁😁
Defneninannesi Benim bebeğim 2.5 aylıkken 5060 gr çıktı. Şuan 2 ay 21 günlük. 3060 gr dogdu kilosu normal diyorlar ama bana az geliyor. Mama vermiyorum emziriyorum sadece