MayneymisAltintop GizemCengiz https://instagram.com/mevlud_hediyeleri?utm_source=ig_profile_share&igshid=9srht9j0m9kl bu sayfadan Görümcem yaptırmış kayınvalidemlerdeki mevlüt için herkes çok beğendi. Şimdi bende annemlerde yapacağımız mevlüt için sipariş verdim çantalı kutulu falan acelem olduğunu söylediğimden erkene bile aldılar inş bir sıkıntı çıkmaz😊
MayneymisAltintop Merhaba canım ben sana Mevlüt için sayfa tavsiyesi vermiştim ama kesinlikle benm yaptırdığım sayfaya yaptırma. Ciddi derecede mağdur edildim. İki kere yanlış ürün kargoladılar en son artık yapacak birşeyimiz yok paranızı iade ettiler. Mevlütü erteledim. Şu an el elde el başta kaldım. GizemCengiz GizemCengiz
Yasmnbk GizemCengiz instagramda mevlid_hane cüz tesbih lokumluk olarak ben birde kokulu taş yaptırdım balim.kokulutas.evi bu sayfadan çikolatası hacişerifbebekçikolatası hepsinden de çok mennun kaldım fiyatlarda uygun
GizemCengiz Uygun fiyata kadife yasinlerden yaptirmak istiyorum ama kaliteli on kapagi sungerli olanlardan. Tavsiyelere acigim hala.😌
GizemCengiz MayneymisAltintop yok canim ben kararimi verdim zaten emirkitabevi sayfasi cok yardimci oldular bana