Atik Selam 🙋🏼♀️Birşey sormak istyorum. Hala emziren ve Biontech aşı olan var mı ? Herhangi bir yan etki yaptı mı?
Hismom Atik ben olacağım ama aşının bazen yan etkisi kusma ateş yapıyor bebeğim mama almıyor diye riske giremiyorum hastalanırsam emziremwm diye
FerideAlmila Ben de bu soruyu merak ediyordum kararsiz kalmıştım bu post iyi oldu ama emziren anneler aşı konusunda cansız aşı sinovac mı canlı aşı biontech mı tercihinde bulundu en çokta bunu merak etmiştim
Psikolojikdanisman Oldum, yarim saat sonra da emzirdim. Yan etki olarak kolda az bir agri oldu o kadar.
Defneninannesi1108 Psikolojikdanisman zaten yan etki kolda hafif agri oldu bitti o anlik tamamm ama ilerleyen yillarda ne olur nasil olur bu düsündürüyo beni. Asiyii bulan adam ve ekibi bile asi olmazken yada fransa 90 milyon asiyi almamis biz almisiz neden?? Korona ilk dönemde dünyadan her turlü vaka ölum sayisini bilirken suan hic haberr olmamasi onlar protesto icin sokaga dökulmüs bunu bizim bilmememiz vs. Asi karsitii degilim coxugumun tum asilarini yaptiriyorum ama ben hastalik nedir bilmem grip bile olmam bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayir etsin