Momms2 Kızlar 4 gün öncedogum yaptım doğum da mı zorlanmış bilmiyorum bi tarafı belirgin bi şekilde içeri girmiş yukarda çıkıntı var diğer taraf düzgün yatırma şekliyle düzelecegını sanmıyorum siz kafasına nasıl şekil verdiniz
Ozim-1200 Momms2 benim de tanları içe gömüktü yatırdığımda bi düz bi sağ bi sol değiştirdim yatış şeklini öyle öyle düzeldi Çok şükür.
Ygtakn Momms2 canım benım oğlum da öleydi işte ve sol tarafa dönmezdi sag taraf baya çöküktü suan 6 aylık ve sükür kafası düzeldi senin bebek daha kücük annesi saga sola kafasını cevırerek yatır hemen düzelir
Momms2 Ozim-1200 içe gömük tarafın yukarısında bi çıkıntı var onun düzelmesi için o tarafa da yatırayım diyorum yatırmasammı
Momms2 Ygtakn Nası düzeldi çökük olan tarafın yukarısında çıkıntı var oranın düzelmesi için o tarafa da yatırayım diyorum
Ozim-1200 Momms2 ya zamanla düzelir nasıl olduğunu anlamazsın. Bile doktora gittiğinde bir sorun olup olmadığını sor. İçin rahat etsin
Ozim-1200 Momms2 anladığım kadarıyla başın üst kısmındaki şişlikten bahsediyorsun. O normal ya oluyor bebeklerde Neden taktın böyle gelen geçen çocuğa bir bahane buluyor değil mi 🤦yok kafası böyle yok burnu büyük yok ağzı geniş 😠😠
Ygtakn Momms2 cankm balla ben bi gün sag bi gün sol olarak yatırdım canım ve benek kafasını. Sekline göre bak ve ona göre yatırman alzım bi taraf cıkıntı varsa oraya da biraz yatırman lazım