turkbey-t Arkadaşlar iyi günler 10 günlük anneyim. Bebeğim memeden asla ayrılmak istemiyor. Kucağıma alıp beşiğine koyarken uyanıyor ve bağıra bağıra ağlıyor sadece memede susuyor geceleri uyuması için mama veriyorum ne yapmam lazım neden böyle benim bebeğim?
Elfydr turkbey-t suan cok normal ol asi gereken de o. İlk 3 ay keyfini sürün bence. Sonra meme reddi yaşıyor birçok anne ve bebek . Başka başka şikayetlerimiz çıkıyor 😇 mama verme amacınız nedir ? Gece uyanmasın diye düşünüyorsanız imkansız birsey . Yeni doğan mama da içse uyumaz. Meme ediyorsa hiç mamaya alıştırmayın bence
Yusufali06 turkbey-t annesi daha geldiği ortama uyum sağlayamadığı için saba sığınıyor o uüzden emmek istiyor bildiği tanıdığı tek koku sensin çünkü. Sürekli emmek istemesi açlıktan değil yani. Mamayı aç olduğunu düşündüğünüz için mi veriyorsunuz doktor mu verin dedi. Allah korusun meme reddi yaşamayın. Birde mamanın sindirimi zor olduğu için bebekler yorulup daha çabuk uyuyorlar aa doydu da uyudu diyr düşünmeyin. İlk 3 ay memeye yapışık oluyor bebişler zamanla azalıyor zaten bu durum tadını çıkarın daha büyüyünce siz kucağa almak isteyeceksiniz bu kez o gelmeyecek 🤷♀️ sağlıkla büyütün İnş 🐣
Kelebegimmmm turkbey-t memede durması normal mama verirsenz süt artmaz biberona alışır ve meme reddi olur
Gizemssa Yusufali06 benim oğlum da 35günlük ama saatlerce emiyor çiş sayısı kilosu da iyi ama doyduğunu anlayıp memeyi nasıl bırakmıyorlar acaba
Mom097 Sizin kokunuzu istiyor 💕 Oğlumda hep öyleydi, sürekli emmek istiyordu. Biz de doymuyor diye mama vermeyi düşündük, yemedi. Keske o zamanlarda buraya yazsaydım, bunu öğrenseydim diyorum. Hiç bırakmazdım kucagimdan 💕
Yusufali06 Gizemssa 2 ay 20 günlük benim bebeğimde hep memede ama ilk yarım saat çekiyor snra ağzında oynuyor bnde çekiyorum ağzından oynama memele diye 😅😅😅 ilk zamanlar doysa da bu kez gazı oluyor o yüzden emiyor kendi başına çıkaramıyor adeta anneye tekrar sığınıyor
Gizemssa Yusufali06 aynen öyle zaten bu durum yeni başladı, gaz geldikçe ağlayıp hemen memeye tutunuyor ama saatler geçiyor uyku zamanı geçiyor ben yorgun halde oluyorum.ama mantığım almıyot memeden süt geliyor ağzına sürekli yani doygunluk hissi gelip neden memeyi bırakmıyor doyduğunu mu anlamıyor nedir şaştım
Gizemssa Yusufali06 bu arada yarım saat çekip sonra oynadığını nerden anladınz? Benimkinin memeyi çıkarınca ağzında emme hareketi yapıyor ya da diliyle aç olduğuna dar hareket yapıyor oysa tok ama beni de şüpheye düşürüyor
Yusufali06 Gizemssa ağzına alıyor tutuyor sadece emme hareketi yapmıyor. Alıyor çıkarıyor alıyor çıkarıyor bide öyle oynuyor
Mommy2b turkbey-t açlıktan ağlıyor olsa memede de ağlar gelmiyor yetmiyor diye. Güvende hissetmek için emiyordur boşa mama vermeyin çocuğa