Lavinia07 Kızım bugün 1 buçuk aylık oldu o kadar az uyuyor ki günde 10 saat yoktur bile, dalıyo hemen geri uyanıyor aynı problemle karşılaşmış anneler var mı çözüm yolu arıyorum doktorumuzla mı irtibat kurmalı mıyım ?
EslemDilan Lavinia07 daha çok çok küçük zamanla inşallah düzene girer. Kızım 9 aylik olmak üzere ama doğumundan buyana uyku seven bir bebek olmadı hala daha sevmez toplam 6 7 saat uyur
Yenidennn Lavinia07 karni doğduğundan gazi çıktığından emin mısınız? Bebeğinizi rahatsız edecek bir durum varsa da uyumaya direnebilir
yuksekipek Lavinia07 canim benimde 1 ay 1 haftalik oldu cocugum nerdeyse ayni sekilde bizimde uyku seklimiz ama bence normal cunku dunyaya alismaya calisiyolar atak haftalari duyu organlari acılıyor cok fazla uyanik kaliyor surekli sallamam lazim uyumasi icin gece uykusu iyi masallah ama gunduz nerdeyse toplasan 2-3 saat anca uyuyodur aslinda cogu zaman uyumasi lazim ama neden boyle bilemiyoruz bi sorun oldugunu dusunmuyorum ben
Waffle Lavinia07 Daha çok küçük bebeğiniz bu tarz durumların olması çok normal zamanla daha da düzelecektir. Siz şu an gece gündüz ayrımını öğrenmesini sağlayabilirsiniz, dördüncü aydan sonra uyku eğitimi vermek isterseniz daha kolay olur bu sizin için
Lavinia07 Yenidennn çıkarıyorum ama sürekli gaz çıkarıyor karnını çekiyo bitmeyen gazı var maalesef sürekli de emmek istiyor kısır döngüye girdik kurtulamıyorum bu döngüden
Lavinia07 yuksekipek benim ki sürekli emiyor birde gazdan muhtemel uyumuyor ama nasıl atlatıcaz bu sürece bilmiyorum hep huysuz ağlıyor
Tdof26 yuksekipek bizde bir ay 11 günlüğüz gece uykusu kaç saat oluyor kaç saatte bir kalkıyor bebeğiniz
Yenidennn Lavinia07 gazi çıkmadan emzirmeye devam etmeyin, gazi çıkmadan emerse daha çok gaz birikimi olur ve daha kötü olur. Biraz bekleyin gazini alın sonra emzirin. Gazi falan çıkmadığından da devamlı emmek ister. Bide daha küçük sürekli sizin koyununuzu ister anne kokusu💕
ikincikez-anne Lavinia07 canım birimde aynı durum vardı iki haftadır yeni atlattık oğlum 54 günlük sürekli emmek istiyordu emdikçe gaz geliyordu gaz oldukça uyku uyuyamıyordu sürekli aynı döngü devam ediyordu. Öncelikle emme arasını uzatmaya çalıştık 40 dakika da bir emiyordu onu yavaş yavaş 10 ar dakika uzatarak şuan 2 saate çıkardım gündüz için gece 3-4 saat arasına çıktı saat aralarını açtıkça gaz problemi de azaldı uyku uyumaya başladı çocuk doktorumuz demişti bize de süreyi uzatmayı zor oldu ama başardık hatta emerken önceden 5 dakika emip bırakıyordu şimdi 15 dakika emiyor süre uzadığı için bence doktorun ile konuşup uygun görürse süreyi uzatmaya çalış doktorumuz kilo alımına göre bize uygun görmüştü
yuksekipek Lavinia07 valla ne yaparsan yap hep gaz oluyor bu bebislerde canim bi sekilde la havle cekip dayanacaz bi sorun olsa hep aglsr uyumaz huzursuz olur emmek doymaz bilmez
Lavinia07 ikincikez-anne doktorumuz gece uyandırma artık dedi ama gündüz için bir şey söylemedi sürekli emiyor ama çok ağladığı için meme veriyorum illa ki nasıl uzatabilirim bu süreyi hiç bilmiyorum uykusuzluk beni de yorgun düşürdü artık 😳
yuksekipek Tdof26 bizde 1 ay 5 gunluguz gece uykuduna 11 veya 11 bucuj gibi geciyor sabah 6-7 gibi uyaniyor gecede 2-3 kere felan kalkiyor
Lavinia07 Tdof26 düzgün bir uyku saati yok maalesef sürekli uyur uyanık duruyo saatte bi ağlıyo gaz çıkarıp meme gaz çıkarma bu şekilde
Sezeninc Lavinia07 şuan 3 buçuk aylık kızım ama o 1 buöuk 2 aylık olduğunda uyku problemini bizde yaşadık. Gece 11 den sabaha karşı 5 e kadar uyutmaya çalıştığımı bilirim. Düzeliyor merak etmeyin
Lavinia07 Sezeninc umarım düzelir kucağım da uyuyuyorım artık uyanık olmaya dayanamayıp emzirirken uyutuyorum çok korkarak da :(