ANNEBALIIII Kızlar bebeğim 4 ay 21 günlük. Bnm desteğim olmadan hiç dönmüyor. Sizinkiler ne zaman dönmeye başladı🌼
YavruKurdum ANNEBALIIII Kız daha küçük 6 aylık olduğu gün dönmeye başladı hem de bi anda durduk yere.
Sevda6767 ANNEBALIIII ikizlerimden biri az önce döndü:) 3ay 27 günlük canım. Sağa sola dönüyorsa yüz üstü dönmeye az kalmıştır
ANNEBALIIII YavruKurdum üç aylık bebekler için dönüyor diyorlar bazen okuyorum. Bnm de aklıma tkıldı💙
Sumeyra87 Sevda6767 bizimki bayadir saga sola iyice donuyor ama cesaret edipte yuzustune gecemedi bi turlu 5 ay 25 gunluk🤔
dontsleppyunhappy ANNEBALIIII o şimdi çalışmalar yapar, hatta bir ay sonra unutabilir bile. Siz zorlamayın, benimki de 7.ayda tam dönmeye başladı. Bide bebekten bebeğe col değişiyor
Epifenomen-gkc ANNEBALIIII 6ay19 günlükken döndü nerdeyse bir ay dönmedi. Sevmiyor dönmeyi. Şuan dönüp duruyor ama neden döndüm diye dönünce ağlıyor 🤭 bazı bebekler sevmiyo dönmeyi. Daha vakti var meraklanmayın
htceee98 ANNEBALIIII 3.5 aylıkken dönmeye başladı.simdi koltuğa yere koy hemen dönüyor durduramiyoruz
Mahbuss ANNEBALIIII 4ay 5 günlükken yarım dönmeye başladı sağa sola yani Yere yaptırdığımda sürekli dönmeye çalışıyordu bı kaç gün sonra tam dönmeye başladı Suan 5 aylığız artık daha rahat dönüyor ama dönüncede ağlıyor bazen😂 https://www.instagram.com/reel/COnX7zijMKZ/?utm_medium=copy_link Bide bunu izleyin isterseniz