Maral12 Bebeğim 2 aylık ve 5 buçuk kilo civarında. Sezeryan doğum yaptım. Ev işlerini yapabilmek için sling almayı düşündüm ama kararsız kaldım. Sezeryan doğum sonrası sıkıntı olur mu? Bebeği bu kilolarda olup da kullanan var mı ?
gozde__ Maral12 ben çok memnun kalarak kullandım canım artık büyüdü kanguruya geçtim . İnstagramda hbsling markası ordan almıştım tertemiz duruyor valla
Annekizz Maral12 Bende sling kullandım canım memnun kaldım ama uzun süreli kullanamıyosun mesela şuan kızım 4.5 aylık 7 kilo civarında kullanamıyorum durmuyor 💁🏻♀️
oyaacool Maral12 bebeğim neredeyse sizinle aynı zaman ve kiloda bir tık daha büyük sadece yani ev işi yapmak slingle ne kadar uygun olur bilemiyorum ama sorun olmaz şuan kullanman bende çok istemiştim ama maalesef durmuyor bizim oğlan 😔
1Yildirim Maral12 sezaryen doğum yaptım. HB sling marka kullanıp çok memnun kaldım. Hiç sorun olmadı. İnstagram hesapları mevcut. Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor. İşimi inanılmaz kolaylaştırdı. 😊
Maral12 gozde__ Kaç aylıkken kullanmaya başladınız? Doğumunuz nasıl oldu? Sezeryan olduğum için korkuyorum dikişlere sorun yaratmasın diye.
gozde__ Maral12 benim ikinci sezeryandi bir aylık başladım çok rahat ettim büyük oğlanla gezmeye bile gittim 🥰
oyaacool Maral12 ama bir tavsiye verebilirim daha uzun süre kullanım ve daha rahatlık açısından halka sling bana daha iyi gelmişti ben iki çeşidinide almıştım Halkalı olan daha rahat 🙏 ilerleyen dönemde de yanınıza alıp kullanabiliyorsunuz hem
Beneklikedi Maral12 sıkıntı olmuyor kullanabilirsiniz.. ben aldım ama benim bebiş sevmedi.. sadece 1 kere kullanabildim.. uyudu hatta içindeyken .. ama sonrasında içine koyduğum anda ağlıyordu🤷♀️
Maral12 Beneklikedi Ben de alıcam umarım alışır benimki yoksa iş yapamam hep kucakta gezmek istiyor:)
birboncukannesiiii Maral12 ben bennn😍 kırkından 4.ayına kadr slingle yaşadık. Orda uyudu uyandı. çok ama çok severek kullandık. Ev iişlerimi de yaptım dinlendim de yemeğimi de yedim. İyi ki de kullanmışım. Şimdi 9aylık kucak bile istemiyo😅
Pekmeziletahin Maral12 ben almıştım canım kullanamadım tabi sen kullanamıcaksın değil sanırım. Ben beceremedim 5 aylık olduktan sonra oğlumdan kalma kangurum vardı onu kullanıyorum çokta memnunum