Ms2731 Dudus baba da verdi doktor ama bebegim içmiyor nasil iciriyorsun? ..memeyi birakirmi sence ona alisinca
Dudus Ms2731 ben gündüz emmeyi bıraktım sabah uyandığında veriyorum muzlu bizimkiler önce azar azar alıştırdım sonra içmeye başladı tabi memede yok onun etkiside var sanırım 19 aylık kızım
Ruveydaa98 ZelisEgemen günaydın 9da ayaktayız önceden 11 12 yr kadar uyurdu 🤣 pankek yapıcam şimdi sabah emdiği için kahvaltıyı bekletiyorum o zaman iyi yiyor. Yanında bryaz peynir kaşar peyniri zeytin salatalık yiyor 🥰
Ozgeersin Günaydın 😊 7:30 da kalktı oğlum acıkmış hemen sütle bebe bisküvisi verdim onu yedi. Duşunu yaptı az öncede kaşarlı krep tost yaptım biraz ondan yedi😊
Kagansmother ZelisEgemen bizde 8 de kalktık 9 gibi kahvaltımızı yaptık Tarhanali omlet tuzsuz beyaz peynir bu sabah ki kahvaltımız 😇 simdi sabah şekerlemesi yapıyoruz
Ummuscetinkaya ZelisEgemen yemiyor 😂 ben hazırlıyorum o gelip bana yediriyor sen ye ben emeceğim diye 🤷🏻♀️😂
ZelisEgemen Browni_61 anne olmak 😊😂 acısıyla tatlisiyla temizligiyle osuyla busuyla derken kendimize zaman kalmıyor. Bos vakit bulursam banyo temizlicem bende allah yardım etsin😃
pilavustutavuk ZelisEgemen ay cok amin , oğlumda ek gıda hevesim aşırı fazlaydi. Ama yemeyen bir çocuk oldu. İnşallah kizim tam tersi olur🌝