Akdgnguler Normalde sütü fazla olan biriydim ama eşimin aldatması durumunu öğrendiğimden itibaren sütüm bianda kesildi sütü kesilipte tekrar gelen oldu mu ??
Cemreninannesi11 Akdgnguler eşimin yaptıkkarından dolayı bnmde dünden beri sütüm azaldı gögüslerim dolmuyo desem yeri
06Glz44 Akdgnguler gelir sütün canım sürekli sütüm çok de ve olumlu düşünmek için elinden geleni yap duş al sütün varmş gibi davran Rabbm yardımcın olsun
Fundakara Akdgnguler çok üzüldüm ya Allah yardımcınız olsun stres yapmayıp kafana takmazsan gelir bence eğer ailen varsa yanlarına git biraz sıkıntı olmaması gerek bol duşa gir kendine bakım yap bol bol emzir uyu dinlen
Cemreninannesi11 Akdgnguler yok be cnm ne vicdan yapacaklar bizimkide iş yerinde kız ve erkek arkadaşlarıyla yemeğe eğlencelere gidiyo ama bana ayıracak 10 dk bile olmuyo adamın adam evde durmuyo resmen bense sürekli evde haftasonu biyere gidelim demez birbirimizin yüzünü görmüyoruz aynı evde
Akdgnguler Cemreninannesi11 bizimki evde ama kafasını o telefondan kaldırıp bakmaya tenezzül bile etmiyor bakalım nereye kadar devam edecek bebegımı mutsuz evlılıkte büyütmek istemiyorum çünkü onun psikolojisini düşünmek zorundayım
Hum34 Acilen toparlanmaya çalışın. Sütün geri gelmesinin tek yolu moral. Bu durumda çok zor biliyorum ama iyi olmak zorundasınız. Bebeğiniz doymuyorsa biraz mama desteği alın bence. Ne diyeyim ki eşinize Rabbim sorsun hesabını !