Tuana218893 Hep göğsümün önü ıslaktır sütüm akıyo bu sütun çok olduğu anlamına gelmiyonmu? Fakat sagiyorum 30 cc bile cikmiyo makinemde sorun yok Sagiyo manuellede gelmiyo süt. Sütüm azaldimi yani benim 😔 elimle sktırıyorum fıskırıyo ama anlamadim gitti
Yasemin38 Tuana218893 canım hiç aklını karıştırma. Bebeğinin bez sayısını takip et Doyup doymadığı yani sütünün durumu belli olur. Nedense bazen öyle oluyor makinada sağınca
inci_34 Tuana218893 benimde öyle sanki dolu dolu sert sıcak ama sağıyorum 10dak fazla 30ml ancak çıkıyor makineden mi benden mi gögğsğm boş sadece şiş mi anlamadım
Belinaymuhammadi Tuana218893 bazı annelerde sağdığinda çıkmiyor nedenini bilmiyorum ama bezini filan dolduruyorsa doyuyordur demek
Tuana218893 Yasemin38 Bn mamada veriyorum canim sütüm az diye ordan anlayamam. Mesela önceden sağınca 60 70 çıkardı şimdi 30 bile ckmiyo ozaman sütüm azaldi😔 az olan sütte akiyomus demek
Yasemin38 Tuana218893 bol bol su iç ve sık sık emzir bebeğini. Mamayı neden kullanıyordun kaç aylık bebeğin
Ozlem_likce Tuana218893 Evet kalkanım var ona doluyor bir göğüsümden görseniz sanki sütler taşıyor da oraya akmış. Halbuki az sütüm 😂