Su2019 annelikte en zorlandiginiz şey nedir diye sorsalar,kesinlikle cwpim iştah olurdu.1 yaşına kdr o kadar güzel yiyordu ki,yaşıni doldurduktan sonra bı anda yemeyi bıraktı,büyüme atagidir dedik,kan tahlili fln yaptirdik şükür bı sorun yok dedi Dr,dönem dönem olur iştahsızlık dedi,gerçektende oyle oldu,kimi zaman gün içinde bı kase çorbayla duruyordu,bazende ne versen yiyordu,ilk zamanlar çok takardim kafama ama şimdi o kdr da takmıyorum,bizde 26 ayligiz,bu aralar iyi istahimiz şükür,aşırı yemiyor ama yemesi gerekecek kadarını yiyor,düzelir canım Dr da genel durumu iyi dediyse eğer,arada oluyor iştahsızlık,ben böyle durumlarda ona özel şeyler yapıyorum sevdiği şeyleri daha besleyici ama tadını fazla degistirmicek besinler katıyorum,az ama besleyici şeyler yediriyorum, hazır iştahı gelmişken googlda ona özel yemekler,kurabiyeler,ara öğünler bakıyorum yapıp veriyorum,sevdigide oluyor sevmedigide :) bende bı lokma bı lokmadir diyorum :) 3 tane farklı şey veriyorum her birinden birer parça yese bir öğün yeter işte hiç yoktan iyidir diyorum :))