Zehra25 Kızlar bebeğimin bacaklarını çok ısırıyorlar ne önerirsiniz prize takılan ilaç kullanıyoruz akşam zararlı biliyorum ama çok fazla var yurt dışındayız ve cam açık olmadan uyuyamıyoruz böylece sinekler sürekli geziyor ne yapabilirim
AntiiSosyallKelebek Zehra25 Uyuduğu odaya fesleğen koyun gündüzden evde lavanta tütsüsü yakın ben çok faydasını gördüm ve uyku öncesi komple odaya sinek ilacı sıkıp havalandırıp öyle yatırıyorum
bitterdelisi244 Zehra25 nurse harveys sinek kovucu. bende tavsiye uzerıne aldım organık bi ürünmüş eczanede pahalı ama trendyolda baya uygun
Sinemmmmm Zehra25 sinek gelmesin diye turk kahvesi yakiyorduk ama sineklik falan kullanin uyumadan once de odayi ilaclayin bide seyler var bu isikli öldürenler var onlardan kullanabilirsiniz gece oldugu icin sinegi cekiyo ve öldürüyo
Deletedmom78654 AntiiSosyallKelebek sen nerelerdesin 😊 en son özel mesaj atmıştım cevap atmadın ismin de değişmiş. Her şey yolunda mı?
Zehra25 Mom084 ben aldım ondan bi tane pek işe yaradığını görmedim ama böyle prize takılan böyle yuvarlak bi makine var içindede minicik şeffaf bişeyin içinde bi ilaç var onun faydasını görüyoruz ama yinede çocuğun başını yüzünü mahvetmiş bu sinekler🥺
Zehra25 bitterdelisi244 ben fransada yaşıyorum burda daha uygundur büyük ihtimal bakıcam eczaneye teşekkür ederim ☺️
Zehra25 Sinemmmmm bizde böyle raket gibi bişey var hentbol raketleri oluyor ya aynı onun gibi pilli bişey düğmeye basınca vurup yakıyor sineği o olmasa zaten hiç başedemeyiz
Zehra25 Sinemmmmm evet benim kullandığım prizli ilaç gece faydasını görüyorum ama gündüz hiç görmedim