Egurbuz20 Miniminimini canım zinco bende almıştım ama içeriğinde şeker olduğu için biogiai ye geçmiştim onun biogiai nın çok faydasını gördüm zaten probiyotikmiş gaz damlasından ziyade
Mavilii Miniminimini ben oğluma kullanmıştım. Ve çareyi bunda bulmustum. Kakasini da zor yapan bir bebekti. Zinco damlaya basladiktan sonra onu bile rahatlikla yapmaya başlamıştı. Benim oğluma çok iyi gelmişti. InsAllah sizin bebise de fayda eder
Miniminimini Egurbuz20 onu bir arkadaşta tavsiye etmişti acaba bende mi ona geçsem temelli gecirdi mi
Egurbuz20 Miniminimini her güm aynı saatte kullanıyorsun damlayı uyku yapıyor değilde benim bebeğim uyumayı seven bir bebek olduğu için rahatlattığı için uyuyordu diğer bebeklerde ne etkileri gösterdi bilmiyorum
Mrs_Akuzum Nurse Harvey’s yazdı doktorumuz. Eczanede 70tl. İnternetten 49tl ye aldım. Sürekli ıkınma hali vardı bizde gaza ek olarak baya rahat ettik. Tavsiye ederim.
LadyMarmalade Miniminimini kullandım her gün aynı saatte kullanmaya özen gösterin biraz düzen isteyen bir damla etkisini bir kaç gün kadar geç gösteriyor ama ben çok memnundum
Duru2819 Miniminimini hepsini denedim hiçbir faydasını görmedim gaz yapmayan mama harici hiç birsey yaramadı
S08m Miniminimini bizde ise yaramadı ama zaten 3 ay sonra rahat edersiniz ilaçlar ise yaramıyor bizde çok kullandık değiştirdik kabus gibiydi bıraktım ilac denemeyide kendiliginden geçen bisey ilaçsız yani sabir gerçi bazı çocuklara yarayan suruplarda vardı sanki burda önerilen ama yinede deneyin