HayriyeBal81 Merhaba güzel anneler Kehribar kolyeyi ne zaman taktınız? Erkenden takıp etkisini gören oldu mu.
SuleymanAsaf HayriyeBal81 canm benm abım yegenlerım ıcın kullandı faydasını gördük. Suan da ben kullanıyorum oğlum 4 tane diş çıkardı hıc bılmedım bıle. Ben ağzın suyu çok fenaydı gectı. Bız çok memnun kaldık soranlara da onerıyorım. Tabı herkesın Kendı fıkrı.
snil HayriyeBal81 Ben yanılmıyorsam 4 5 ay civarı takmıştım, salyaları bariz bir şekilde azalmıştı. O dönem sürekli önlük değiştiriyordum o yüzden hiç unutmuyorum. Yoğun sancılı dönemlerinde taktığımda da rahatlattığını düşünüyorum
Makbussmete HayriyeBal81 4. Aydan sonra aldık ben de önyargılıydım inanmıyordum ama 6 dişi çıktı maşallah salya akıntısı azaldı ateş de olmadı şükür bide bugün bir hoca yazmış taşlar da bitkiler gibi şifa niyetiyle kullanılır tabiki yazmış
EliFurkan34 3 aylıkken kullanmaya başladım.. 6. ayına kadar bileğine taktım.. 6. aydan sonra boynuna taktım.. Salya konusunda kesinlikle çok etkili.. Takmayı unuttuğum zamanlarda çok fazla salyası akıyor..