1ana1bebe Hayırlı akşamlar cümleten 🌸 şöyle evde yapılabilecek lavaboya girmisken sunuda aradan cikartiyim demeklik kolay ve hızlı maske olur peling olur siyah noktalar için yagli ciltler için maske tarifleriniz var mı ? Bizde yararlanalim 🌸
Bikedibikizannesi 1ana1bebe gece yatmadan önce nivea arındırıcı peeling kullanıyorum üzerinede garnier kağıt maske yapıştırıp bebeği uyutuyorum 😅
DamlaDorukhan 1ana1bebe Yaa tarif değilde tavsiye edebileceğim hazır bir peeling var. Bee Beauty temizleyici peeling kivili olan cildi yumaşacık ve canlı gösteriyor tabi düzenli kullanırsan 🤷🏻♀️
Peromer 1ana1bebe pudra-gül suyu maskesını onerırım . Cilt tonunu acıyor ,gozeneklerı sıkılastırıyor. Ve yüzünüzü de sıkılastırıyor. Ben sevıyorum sadece on dk alıyor
Ensar-und-mutter 1ana1bebe valla günlük lavaboları ciflemeden evvel spa maskesi var onu suratıma peeling olarak uyguluyorum bütün tuvalet banyo bitince yıkıyorum suratımı çıkıyorum tabi dişimi felanda hemen o ara fırçalıyorum çok iyi oluyor gün boyu rahat ediyor suratım
Peromer 1ana1bebe evet☺️ ben goz kararı koyuyorum malzemeyı .2 yemek kasıgı pudra 1 yemek kasıgı gulsuyu ıdı sanki tarıf .