Canparcam_ Deletedmom5284 Üstte kalsın canım senin bebeğin daha küçük diye biliyorum neden sütten kesmek istiyorsun ?
zeynepela2 Deletedmom5284 hemşirem bana kullanma 1 hafta sabret sakın sağma geri gider dedi öyle de oldu
Deletedmom5284 zeynepela2 bende ertesi gün hapı içtim o biraz azalttı da bugün biraz sızladı göğsüm geçer herhalde 😐
DaisyMom zeynepela2 ben 2 aydir sagmiyorum suan da tekrar bi denedim gogsumun ucunu sikiyorum sut geliyor.Baska ne yapmak gerekir ki
Deletedmom5284 Fitifiti Aa bilmiyordum sağolasın limonlu su içiyorum oda fayda etti biraz da bakalım çaya limon sıkayım bide
birfincantuzruhu dostinex yalniz yan etkileri fazla kusma depresyon eğilimi vs. Ayrıca 2. bebekte sütün gelme olasılığını düşürüyor canım bilgin olsun. Kullanırsan da yiyeceklerle kullanman gerekir.
Cihangiriinannesii Deletedmom5284 Dostinex. 1 hafta arayla iki doz olarak kullanmanız lazım. Herkes ikinci bebekte süt olmaz filan yazmış ama alakası yok kullandıktan 6 ay sonra gebe kaldım gayette sütüm oldu
ikiKudurukAnnesi Neden kesiyorsun bir sıkıntı mı var valla söylemezsen çok merak ederim ben meraklıyımdır 😂