Yildizzza Yaaa arkadaşlar dün 2. Ay aşımızı olduk aşırı huzursuzluğumuz var ve mamasını zar zor yarısını yiyor aşının etkisimi acaba başka sorun olabilir mi ?? ☹️
Demiralpinannesii Yildizzza canım geçmiş olsun . Benim bebişinde bayağı huzursuzluğu olmuştu 2-3 gun. Ateşi de çıkmıştı . Büyük ıhtımal aşıdandır
Sineemmm Yildizzza ateşi olmasa bile agrısı olabilir cnm ben yarım fitil atmıştım Bi defa rahatladı çocuk
Yildizzza Demiralpinannesii teşekkür ederim 🙏🏻 çok şükür ateşimiz çıkmadı ama mamasını bitirmeyince iyice endişelendim
Ozge2204 Bizde hemen hemen 1 ay önce olduk 10 gün sürdü sakin bebeğim gitti mızmız ağlayan bi bebek geldi şükür şimdi iyi
Yildizzza gg00 saat başı ölçtüm çok şükür ateşi çıkmadı ama huzursuzluk ağlamalar öyle böyle değil aşı yapılırken bu kadar ağlamadı yavrum mamayıda bitirmeyince insan endişeleniyor ☹️
Kubralya1 Benim bebeğimde 4 gün oldu aşıdan sonra emmek istememey başladı huysuzlasti ateşlenmedi sanırım aşıdan
Sineemmm Yildizzza bacakları ağrıyor olabilir canım bize Bike iğne yapılırken iğne vurulan yerde sertleşme şişlik agrı oluyor kendinden pay biçerek düşüren ağrısı vardır bence
Hum34 Hiç telaş yapmayın . Çay kaşığı kadar calpol verin. Herkes hemen hemen yaşıyor bu aşıdan sonra huzursuzluk ve iştahsızlığı. Benim kızım ¾ gün huzursuzdu. Sonra geçti ama çok şükür. İnatlaşmamaya çalışın , şu an o acı çekiyor çünkü.