Epifenomen-gkc Bejnatas meyveli denedniz mi muzlu çilekli ablam öyle içirebiliyor sade içmiyor yeğenlerim
Bejnatas Durunil123 sadece yoğurt yiyor kefir ve peynir sevmiyor yemiyor o yüzden bari süt içsin diyorum
Durunil123 Bejnatas üzülmeyin sadece yoğurt yiyorsa bile çok iyi. Süt sanıldığı kadar gerekli ve faydalı birşey değil çünkü. Eskilere bir türlü anlatamıyoruz.
Nltka İçmesin canım be olacak ki yoğurt kefir falan içir . Oğlum 14 aylık yaşına gelince içirdim sevmedi içmiyor mamaya devam editörüm hala
Bejnatas Nltka 1,5 yaşında şuan etrafımsaki herkes nasıl süt vermiyorsun ver gibi baskılar yapınca üzüldüm, sadece yoğurt yiyor bir de
Nltka Bejnatas süt ağır geliyor olabilir dokunuyor olabilir . Banada aynı baskı geldi ama sevmiyorsa sevmiyor boşver ısrar etme ilerde içer
snil Bejnatas Süt aslında bizlere bile ağır geliyor bir bilseler.. Benimki de peynir vs reddediyor yemeklerine koyuyorum 🥴
Deletedmom5284 Bejnatas süte gerek yok bence Ben kızıma hiç içirmeyi düşünmüyorum Kefir içiriyorum ilerde de gece yatmadan içiricem süt niyetine