Rabiacaliskan 11 aylık kızım var eline erik vermiştim çekirdeğini yutmus bisey olur mu başına gelen var mı çekirdek büyük değildi
Fitifiti Rabiacaliskan Ne cesaret😰 benimki 3 yaşına girecek hala vermem. Lütfen dikkat edin henüz çok erken.Şükür yutabilmiş yani. Sorunuza gelecek olursak muhtemelen kakasından çıkar. Akciğer kaçma durumunda Allah korusun,nefes almada güçlük,öksürük olur.
Dzeyy Rabiacaliskan o çekirdeği nasıl yutmuş ya allahtan ki boğazına takılıp yırtmamış boğazını keskin yeri allah korusun bence nolur nolmaz hastaneye götürün baksınlar bi midesinde erimez muhtemelen daha çok küçük kakasıyla çıkartır ama çok zorlanır çıkartırkencanı çok yanar dikkat edin lütfen çok tehlikeli böyle şeyler
Fato55 Rabiacaliskan yutabilmisse sorun yok kuzum büyük tuvaletinden çıkar bir daha ki sefere daha dikkatli olursun ayıklayıp bırak önüne 🤗
Rabiacaliskan mavisgozlum yaa ilk defa başıma geldi korktum bi an kayınvalidem kızıma 3 4 dişiyle şuna bak nasıl erik yiyor dedi kızımınım başına böyle bisey geldi hiç masallahta demiyor
mavisgozlum Rabiacaliskan canım öyleleri çok oluyo valla bende inanıyorum nazara falan sen tuvaletini kontrol et bakalım çekirdek çıkana kadar
Rabiacaliskan Fitifiti ya çekirdeğini alırdım sürekli kendim hastayım şuan bi tane verdim aldım çekirdeğini 2.yi verince baktım daha yarını yiyor sonra göremedim yutmus
Rabiacaliskan Fato55 evet yutmus bende farkına varınca su verdim takılı kalmasın diye bidahine daha daha dikkatli olucam
Rabiacaliskan mavisgozlum çok fazla nazari değiyor ya bana ve çocuğuma bisey söylesin hemen kötü bisey olur
mavisgozlum Rabiacaliskan canım sen bol bol oku bebeğini kendini eve gelince hemen duş alın bebeğinle başka yapicak bisy yok bebeğine de çok coook dikkat et ihmale gelmez valla