Duhaderen 2 aylık bebeğim öksürük ve hırıltısı var ciğerleri temiz çok şükür basına bu dönemde böyle birsey gelen varmı geldıyse ne kadar sürede toparladı bilgi verirseniz sevinirim
Fatmasagirli Duhaderen Bizde de var ama hiçbir sorun yok diyor doktor. Neden olduğunu bi türlü çözemiyorum
tubao Duhaderen bizde de vardi. Coklu besin alerjisi ile ugrasiyoruz suan hala devam ediyor ara ara 9 aylik. Besin alerjisi ile ilgili uyanik olun derim
Belciminannesi Duhaderen benimde kızım öyle burun delikleri yetersiz kalıyor diye oluyormuş öyle okudum yazılarda
kahvekolikk Duhaderen benim bebeğimde de aynı problem var 1. Doktor üşütmüş dedi 2. Doktor yanlış pozisyonda emziriyorsun dedi 3. Doktor bu çocuk alerjik dedi 🤦🏻♀️
Duhaderen Kuru öksürük de var dr geçmezse antibiyotık verelim ddi sf ile lavaj yapıyorum inş toparlar ya
-Ozge16- Fatmasagirli laringomalazi olabilir mi acaba ? Çocuk doktoruna değil de kulak burun boğaza gittik biz gırtlak kapağında gevşeme demekmiş. Eğer böyle bir durum varsa kendi kendine geçiyor zamanla bizim bitti tamamen
Fatmasagirli -Ozge16- -Ozge16- Gitmedim çünkü biz de öyleymişiz annem bi sürü doktora götürmüş doktor da aynen bu şekilde demiş anneme. O yüzden endişelenmedim, 6 aydan sonra düzeliyormuş
Duhaderen 2 buçuk aylık daha önce yoktu birden oluştu dr üst solunum enfeksiyonu ddi emzirerek ve lavaj yaparak geçer ddi geçmezse antıbıyptık başlanacak