nurelem Ocean kan damlası kullanıyordum bitti, bi kaç eczaneye sordum bulamadım, tanıdık eczane sidifer önerdi oceandan daha iyi dedi, sidefer kullanan var mı acaba memnun musunuz?
Mmt nurelem ben ikisini de aynı anda kullanıyorum bebeğimde doğuştan kansızlık vardı bebeğimin yüzü kızarıyor içirince alerjik durum olabilir mi diye ara verim
ilkgozagrimmm nurelem sideferde süt aroması var. Alerjik bi durum oluşabilir. Biz kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık
Mmt nurelem alerjik mi bilmiyoruz sade hafif kızarıklık oluyor sonra geçiyor tedbiren vermedik doktora sorup tekrar devam edicez
Yusuf_alim nurelem ben kullanıyorum gayet te memnunum sağlık ocağı vegaferon adında bir ilaç vermişti kusma falan çok yaptı o bize iyi gelmedi doktora gittim SİDEFER verdi gayet iyi şuan bı sıkıntımız yok şükür
nurelem Yusuf_alim bizim eczacı yıllardır tanıdığımız ocean getirmiyoruz tercih edilmiyor sidefer çok isteniyor o yüzden bunu öneriyorum dedi oceandan daha yararlı dedi bende aylardır ocean kullanıyorum inşaallah alerjik yapmaz birde oceana göre pahalı
Linakusss nurelem sideferin en güzel yanı katkısız. Kabızlık yapmıyor. Her bebek başka. Deneyin. Seçim sizin
Mom084 nurelem inşallah yasamazsiniz valla.oylece çöp oldu bizim ilaç neysede 3 ay o alerjik tepkiyle uğraştık çok zor du
nurelem Mmt canım dudak çevresinde oluyor ise ocean verince benim çocuğunda da oluyordu hemen kızarıyordu ağız çevresi bende alerji sandım ama sonradan gecmişti
nurelem Mmt canım dudak çevresinde oluyor ise ocean verince benim çocuğunda da oluyordu hemen kızarıyordu ağız çevresi bende alerji sandım ama sonradan gecmişti
Eylusunannesiii nurelem trendyoldan aliyorum ben canim tarihleride baya ileri fiyatta eczaneye gore cok uygun ordan bakabilirsin
nurelem Mom084 inşaallah canım 100 liraya aldık Allahım zor durumda olanların yardımcısı olsun hayat çok pahalı