Mel_03 Merhaba, covid olan anneler. Bebeğinize nasıl baktınız ? Türkiyeye tatile geldim 3-4 gün hasta oldum testim pozitif çıktı maalesef, türkiyede çoğu maske takmıyor 🤬
Mom084 Mel_03 sende Türkiye’ye gelip Türkleri suçlama şimdi bir çoğunda gayet takıyor kimse benim gibi 2 maskeyle gezdiğini düşünmüyorum ama takıyorlar
Fato55 Mel_03 geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın canım normal hayatımıza devam ettik genellikle babamız ilgilendi alt değişimi ve beslenme bende idi
nurelem Mel_03 genelleme yapmamak lazım ama sözde çene altı maske takanlar var maalesef, geçmiş olsun bebegin negatif ise aileden birileri işgilenebilir
Kanginnn Bız oğlumla ıkı kere olduk arka arkaya maalesef ilkınde annem bakmıştı maalesef anneme de gectı agır atlattı esımde koronaydı hastaneye yatırdılar onu durumu ağırdı dıye ıkıncı sefer kımsenın gunahına gırmemek ıcın kendim baktım zor bı süreç evet ınsanın halı olmuyo baksın ama evlat olunca Allah gayretını sabrını verıyo bu arada ılk zamanlar maske taktım daha sonea takmadım bebekler ve çocuklarda daha uzun suruyo büyüklere göre
Mel_03 Maalesef bende astım var, çok öksürüyom o da beni bunaltıyo sanki aldığım nefes yetmiyormuş gibi… doğal olarak ne içtiniz acaba ? İlaç hariç, yurt dışından geldiğim için ilaç vermiyolar
ipekkizz Mel_03 anlamadım çoğu maske takmıyorsa siz takıyorsanız siz nasıl covid oldunuz. Biz bebeğimle olduğumuz için normal hayatımıza devam ettik
Mel_03 ipekkizz dediğim gibi bende astım var o yüzden maskemi her zaman takıyorum, corona olmak en büyük korkumdu.. olacağı varmış demek ki