Lindamom Merhaba anneler aranıza yeni katıldım uygulamayı yeni keşfettim diyebilirim aranızda ek gıdaya geçiş yapıp şunu iyiki almışım şunu almasam da okurmuş diyenleriniz tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum 🧡
leynanin_pembemantosuu Lindamom herkes cam rende al dedi ama 9 aylık bebeğime daha 1 kez kullanmadım bu güne dek tek kullandığım wee baby marka minik suluk wee baby marka ucu plastik kaşık o kadar 🤷🏻♀️Gıda olarak bebek kızarmış ekmeği çok kullanıyorum ve arı mama marka pirinç unu kullanıyorum
Ogulcan Lindamom mama kitaplarını iyi ki almışım canım onun dışında cam rendeyi ben elma armut gibi sert meyvelerde kullanıyorum metal önerilmiyor tabak bardak kaşık bunları da aldığımdan beri kullanıyorum canım hiç pişman olduğum bi ürün olmadı canım
leynanin_pembemantosuu Lindamom 4 aydan itibaren kullanılabiliyor aynı markanın muzlu pirinç unu var ve tahıllı gece mamasıda var
Lindamom Ogulcan tabak aldım püre emziği aldım 1 tane kaşık aldım ama bardak almadım avent alıştırma bardağı var oda damlatıyor diyorlar siz hangisini aldınız acaba 6. Ay su içiyorlar mı
Ogulcan Lindamom ben ezpz marka alıştırma bardağı almıştım hepsi takım 6. Ay itibari ile her mama sonrası 20 cc su veriliyor canım bebek tahıl ürünlerini de aşçı anne diye bi site var bebeklere yönelik ürünler satıyorlar oradan aldım
leynanin_pembemantosuu Lindamom rica ederim ama bilginiz olsun tahıllı olan ve muzlu olan 4 aya uygun değil ama siz zati ek gıdaya geçmişsiniz kullanabilirsiniz hepsini 🌸birde aptamil marka kaşık mamaları var ama kullanmadım ben