Acemibiranne19 Doktor 30 cc mama takviye yap dedi emzirdikten 20 dk sonra sma optipro yenidogan kullaniyorum acaba mamadan mi kusuyor çok 28 günlük
Reyna Acemibiranne19 fışkırarak mı kusuyor ağzından burnundan? tüm içtiğini kusuyor mu? içtiği kıvamda yani sıvı mı kusuyor kıvamlı mı?
Acemibiranne19 Reyna koyu kıvamda kusuyor 2 defa burnundan da geldi kustu fışkırarak degil ama ağız dolusu kusuyor koyu beyaz renkte
Reyna Acemibiranne19 anne sütünü kusuyor mu peki? mamayı değiştirin bir hipp combiotic öneririm eğer yine aynı olursa reflüsü olabilir doktora götürün
Acemibiranne19 Reyna emzirdigim zaman 20 dk boyunca kusma olmuyor mama yedikten sonra hemen kusuyor deneyeceğim tavsiye ettiginiz mamayı birçok kişi önerdi
tugceyildiz Benim kızımda çok kusuyordu mamayı bir türlü kabul edememişti sanırım zamanla azaldı ama epey sürdü doktor bize gaviscon vermişti onu karıştırıyordum mamasına
Acemibiranne19 tugceyildiz bende danışacağım pazartesi doktorumuza mama değişimi isterse hipp kullanmayı düşünüyorum