[silindi] Nasıl başaracam bunu kızlar ? Sallamadan kesinlikle uyumuyor. Maf oluyoruz gece uyanarak ağlamalar. Gerçekten geçmi kaldık ?
hickimse1 [silindi] 10 sn salla 5 sn dur metodunu uygulayarak. 1.gün 10 sn salla 5 sn dur 2.gün 5 sn salla 10 sn dur 3.gün 5 sn salla 5 sn dur Böyle böyle alışır. Sonra ki günler de ise durma sürelerini arttıracaksınız.
ikbalkr [silindi] hala sallıyor musunuz eyvah benim gözüm korktu 8 aylık bebeğim var sallıyorum bırakır yakında diye düşünürken sizin bu postunuzu görmek iyi olmadı😅
Ishakpasa [silindi] Instagram kullanıyor saniz Türkan acar diye bir kadın var sabıtli storylerine bakın biz öyle yaptık 🤗
DaisyMom [silindi] salla dur pış pış yontemi var bir deneyin isterseniz.Ben de kizimin uykulari duzene girsin baslayacagim.Denemek lazim.
Esraa- Bnmde öyle ama artık uykusu geldiğinde yastığı koyuyorum yere. Başını koyuyor baya dönüp duruyor fırıl fırıl. Hiç oralı olmuyorum. Biraz geçince dalmış oluyor zaten.
[silindi] ikbalkr kısa zManda bırak bence gerçi bende bir tanede 10 aylık var oda sallanmadan uyumaz zilli 😀