Ayse92 Doktorumuz tetrazinc verdi devlet karşılamıo paralı bi ilaç günde 5 damla süte karıştrıp döküorz ağzına iştah açar mı bu vitaminler sürekli emmek istio ağzında meme sabahtan akşama kadar bekletio beni daha 1 haftalık 😒
Sedali Ayse92 daha çok küçük sürekli memede durması normal bizde 27 günlüğüz 3 4 gündür düzene girdi hep emmek istiyodu emmesede memede olmak istiyodu normal yani devit kullanıyorum bende doktorumuz onu vernişti
Sevgi1 Ayse92 16 günlük bnmde hep memede uyuyo 😂 sabah 8 den öğlen 1 e kadar memede yattık düşün sonra uyudu da kurtuldum valla bide kakasi cıvık mi senin nerdese her beze yapıyo bnmki normal mi bilmiyorum
Ayse92 Sevgi1 benmki günde 2 defa kesin yapıo cıvık yapıo çok az bişe yapıo normal o sonçta bitek sütle besleniolar katı hiçbişe yok ama benmkini emzirmekten ben artk tuvalete bile gidemiorm tam memede uyudu diorm yatırıorm başlıo ciyaklamaya
Sevgi1 Ayse92 of sorma belim ağrıyor 😂 valla sezeryandan sonra oldu ben su icemiyom yatarken emiyo emzirme yastığı alcam ben ya