Urazinannesi2808 Canlar son zamanlarda molfix bez alıp dış yüzeyinin değiştirildiğini gören oldu mu ? Olduysa bu iki bezin farkı nedir acaba ? Yoksa eski bezlerden mi bu bezler ? Tam anlatamadım kusuruma bakmayın resim paylaşacağım 🙏🏼💐 https://www.hizliresim.com/t2wxeqa
Babe Urazinannesi2808 biz prima kullaniyorduk artik canimiza tak etti gecen hafta molfix aldik sagdakinden bizim de.
ikizerkekannesi Urazinannesi2808 bir kutu sağdaki sonra aldığım kutuda eski soldakiydi sağdaki yeni olan bence daha iyi daha ince emiciliği aynı geldi bana
Urazinannesi2808 neslihan-87 çok teşekkür ederim 🙏🏼 İçi yeşil mi yine ya da kalınlığı falan aynı mı?🌺
Babe Urazinannesi2808 Cok pahali kizimin gunde 2 den fazla kakasi var.Yazin 4 5 e bile cikabiliyor.Daha uygun oldugu icin molfix bi deneyelim dedik
Urazinannesi2808 Babe sağlıkla büyüsün miniğiniz ❤️ Evet ya fiyatları iyice arttı bende indirim kollamaktan sıkıldım iyice
Urazinannesi2808 Minikellerim başka farkı var mı acaba 😊içi yine yeşil mi ya da kalınlığı aynı mı incelme var mı? 🙏🏼🌺
Minikellerim Urazinannesi2808 kalınlık aynı yeşil gibi ama bu dan da memnunum zaten sıkıntı yaşamadık
Urazinannesi2808 ikizerkekannesi ince olmasına çok sevindim soldaki yani eski bez çok kalın ve çok kısa geliyordu bana. Tekrar deneyeyim yeni bezden. Peki dış paketinde fark var mı ?nasıl ayırt edebilirim ? 💐
ikizerkekannesi Urazinannesi2808 malesef dışı aynı bende içini açınca anladım değiştiğini bende yenisini daha çok beğenmiştim sevindim baya ama diğer aldığımda eski paket gelince üzüldüm açıkcası