BalKizimElisam Merhaba kızlar, Doğum günü için kızıma hediyelik magnet yaptırmaya verecem. Üzerine yazdırmak için güzel sözlerden ariyorum.Var mi bildiğiniz güzel sözler? Yardımcı olursanız sevinirim.☺🌹💕
eslemsiii BalKizimElisam ben adını ve yaşını yazdırmıştım sadece. Yapacak olan kadında çok yazılı güzel olmuyor baskısı kötü oluyor demişti ☺️
Hasretkokulum BalKizimElisam siz zaten ailenize dağıtmıcakmısınız neden foto bastırmayıp yazı düşünüyorsunuz ki fotolar çok güzel oluyor
Keremikonunannesi BalKizimElisam Ben doğum günü konseptli kostümlü bir fotoğrafını bastırmıştım. İsim ve doğum günü yazılıydı. Aynı zamanda açacak şeklinde olanlardan.
eslemsiii BalKizimElisam pleksi_aadana diye bi sayfadan yaptırmıştım ben bakmak istersen dediğin gibi yazılı örnekleri var hem diğer sayfalara göre daha uygun geldi bana ☺️
eslemsiii BalKizimElisam diğer sayfalara göre gerçekten çok uygun Şubatta 2₺’ye yaptırmıştım pleksi magneti püsküllü taşlı çiçekli olanından diğer yerlere sormadım bile burada uygun olunca 😂